Bărbat omorât de mașină! Polițiștii îl caută pe autorul accidentului. UPDATE: Victima a fost identificată

O mașină s-a răsturnat: 2 bunici și 2 nepoți, transportați la spital

Polițiștii încearcă să dea de urma unui șofer care, în cursul nopții trecute, a accidentat mortal un biciclist.

Evenimentul a avut loc în jurul ori 2,15, pe drumul Arad – Oradea, când un „autor necunoscut a condus un autoturism ale cărui marcă, culoare sau număr de înmatriculare nu se cunosc, pe DN 79, în afara localității Zimand Cuz, din direcția Oradea spre Arad, și ajungând la km 8+440 m, a surprins și a accidentat mortal o persoană neidentificată, de sex masculin, de aproximativ 30 ani, care în calitate de biciclist circula în aceeași direcție”.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Arad, biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente iar bicicleta nu era echipată regulamentar.

„În continuare se fac cercetări si verificări pentru identificarea conducătorului auto și a biciclistului pentru luarea măsurilor legale”, se mai arată în informarea dată publicității de IPJ Arad.

În urma cercetărilor a fost identificată marca și tipul de autovehicul care a fost implicat în accident, informează IPJ. Este vorba despre un Volkswagen de culoare gri, gri-vernil, an de fabricație (1996 – 2000).

UPDATE: Polițiștii arădeni au identificat victima accidentului mortal de sâmbătă noaptea, de la Zimand Cuz.

Potrivit unei informări dată publicității de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad, „este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din județul Vaslui, care locuia pe raza localității Zimand. Familia urmează a fi anunțată”.

 

newsar.ro

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *