Bărbat de 70 de ani, prins la volan cu permis de conducere din socialism, fără ITP și RCA la mașină

Un bătrân de aproape 70 de ani a fost prins de poliţişti la o razie, în trafic, la volanul unei maşini fără ITP, fără asigurare şi cu un permis auto emis în Republica Socialistă România în 1971.

Întrebat de poliţişti ce l-a motivat să se urce la volanul maşinii în aceste condiţii, bătrânul a precizat că nu ştia că nu are voie.

CITEȘTE ȘI:  Incendiu extins, lângă Timișoara. Pompierii intervin de urgență

„O patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a oprit pentru control pe DJ 178A din comuna Todirești, un autoturism condus de un localnic, care a prezentat un permis de conducere categoriile „B” și „C”, eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, însă neactualizat conform normelor rutiere în vigoare. Cu ocazia cercetărilor, bărbatul a declarat faptul că, nu posedă alt permis de conducere decât cel prezentat pentru control și nu a știu faptul că, nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul are inspecția tehnica periodica (I.T.P.) expirată și nu este asigurat R.C.A., motiv pentru care, bărbatul a fost sancționat contravențional”, informează reprezentanții Poliției Județene Suceava, citaţi de newsbucovina.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.