Bărbat căutat în județul Timiș, găsit înzăpezit cu mașina pe un drum forestier din Caraș-Severin

Un bărbat căutat de autoritățile din județul Timiș, după de a fost dat dispărut de soție, a fost găsit, sâmbătă dimineață, de către polițiștii cărășeni pe un drum forestier din zona Oțelu Roșu.

CITEȘTE ȘI: ”Eu mă tem. Decât să mă puneți să fac un botez, mai bine fac alpinism”, declarația surprinzătoare a unui înalt prelat. Ce măsuri a dispus

Potrivit IPJ Caraș-Severin, duminică dimineață, în jurul orei 09.00, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au găsit pe un drum forestier de la limita cu județul Timiș, un bărbat de 71 de ani, a cărui dispariție fusese sesizată vineri noaptea, în jurul orei 03.00.

În curul zilei de vineri, 12 februarie, la ora 15.00, bărbatul de 71 de ani a plecat cu autoturismul personal din Luncanii de Jos, județul Timiș și nu a mai ajuns la domiciliul din Oțelu Roșu, soția acestuia alertând organele de poliție despre faptul că nu mai reușește să ia legătura cu el.

Polițiștii cărășeni, cu sprijinul colegilor din Timiș au demarat operațiunile de căutare, bărbatul fiind găsit în această dimineață, la limita dintre județe, blocat cu autoturismul pe un drum forestier neamenajat, acoperit cu zăpadă.

Acesta a fost preluat de polițiști, în siguranță și condus la cea mai apropiată unitate medicală pentru asistență de specialitate, starea sa de sănătate fiind bună, fără a prezenta urme de violență sau vătămări.

”Înainte de a pleca la drum, informați-vă temeinic despre condițiile meteo și starea drumurilor. Chiar și drumurile cunoscute, pot fi imprevizibile pe timp de iarnă!

Asigurați-vă că aveți suficient carburant, apă, haine groase și baterie la telefon, în cazul în care rămâneți blocați cu mașina. Apelați SNUAU 112 pentru a solicita sprijinul echipajelor de intervenție”, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Caraș-Severin.

sursa: romania24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns