Caz șocant în Caraș-Severin! Un bărbat bătut, aruncat în Dunărea înghețată

Caz ȘOCANT în Caraș-Severin! Un bărbat bătut, aruncat în Dunărea înghețată - A fost deschis dosar penal

Un caz șocant a avut loc în Caraș-Severin. Un bărbat de 55 de ani din Moldova Nouă susține că a fost bătut și aruncat în Dunăre.

Totul s-ar fi întâmplat după ce a plecat de la barul din sat, iar trei indivizi au sărit asupra lui și l-au băgat în portbagaj, relatează Realitatea PLUS. Acesta  a sunat la 112 cât timp era în portbagajul mașinii, potrivit propriilor declarații.

CITEȘTE ȘI: Eleve care dansează pe manele pe bordul unui autobuz, în Lugoj. Șoferul spune că nu le poate ţine în frâu, călătorii îl contrazic

„Am fost la un local din oraș, am băut o bere și am venit acasă. M-au adus doi vecini cu mașina. Am coborât, când trei indivizi cu care mă întâlnisem și mă salutasem la bar m-au trântit din senin și m-au lovit. M-au băgat apoi în portbagaj. M-am împotrivit, încercând să nu le permit să închidă portbagajul.

Mi-au dat cu parul până mi-au rupt piciorul! Mi-a reproșat unul dintre ei că i-aș fi spus eu ceva lui taică-su acum vreo 27 de ani și mi-a spus că exact în acel loc în care m-au aruncat pe mine în Dunăre l-a scos apa pe taică-su înecat!”, a povestit bărbatul,

A ajuns la spital după ce a fost găsit de polițiști înghețat de frig și cu piciorul rupt, cu urme de violență pe corp.

După ce a ieșit din spital, bărbatul a depus o plângere pentru tentativă de omor și alte violențe și a declarat că nu știe cine l-a lovit. Polițiștii urmează să-i identifice pe agresori și să instrumenteze dosarul penal deschis în cauză.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *