Bărbat agresiv, imobilizat cu ajutorul cetățenilor, lăsat în libertate după ce a lovit un polițist local din Timișoara (video)

Bărbat agresiv, imobilizat cu ajutorul cetățenilor, lăsat în libertate după ce a lovit un polițist local din Timișoara

Bărbat agresiv, imobilizat cu ajutorul cetățenilor, lăsat în libertate după ce a lovit un polițist local din Timișoara

A fost mare agitație, marți, 11 iunie, în zona Alba Iulia – Libertății din Timișoara, unde doi polițiști locali din municipiu au încercat să imobilizeze un bărbat agresiv. Într-un final, el a fost ”pus la pământ” de câțiva trecători prin zonă.

Marți, în jurul orei 15.30, în zona Alba Iulia – Libertății, polițiștii locali din Timișoara au depistat un bărbat care distrugea burlanele unei clădiri, rupându-le și aruncându-le pe jos, punând în pericol ceilalți cetățeni aflați în număr mare la acea oră în zona pietonală.

Când polițiștii locali au încercat să îl legitimeze, cel în cauză a devenit extrem de agresiv, a sărit asupra lor, lovindu-l cu pumnul pe unul dintre aceștia.

agresor 01

Cu sprijinul trecătorilor, bărbatul a fost imobilizat, fiind încătușat și transportat la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Este vorba despre un bărbat pe nume B.I.N., de 45 de ani, din Timișoara.

”Din păcate, însă, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara căruia bărbatul a fost prezentat ulterior de polițiștii de la Secția 1 nu a dispus reținerea acestuia, deși toate datele indicau evident săvârșirea infracțiunii de ultraj și gradul ridicat de violență manifestată.

În contextul în care, la nivel mondial, a crescut simțitor numărul agresiunilor față de organele de ordine, precum și față de ceilalți cetățeni, cel mai recent exemplu fiind cel al polițistului din orașul german Mannheim omorât săptămâna trecută de un bărbat care a mai înjunghiat alte cinci persoane într-o piață, o astfel de decizie nu face cinste celor care iau decizii privind siguranța populației.

CITEȘTE ȘI: IPJ Timiş face noi precizări în cazul tinerei muşcate de câini pe pista velo-turistică Timişoara-Serbia. Un bărbat a fost atacat în aceeaşi zonă

Trebuie subliniat faptul că într-adevăr, polițiștii locali își riscă integritatea corporală, aceasta fiind, până la urmă, o consecință a meseriei de care o practică, dar astfel de persoane extrem de agresive pun în pericol și ceilalți cetățeni, până la intervenția polițiștilor locali bărbatul fiind foarte aproape de a-i lovi și pe alții în acțiunile lui fără nicio logică.

Până la urmă, siguranța tuturor cetățenilor este un aspect pe care trebuie să îl aibă în vedere nu doar polițiștii, ci și procurorii care decid în astfel de situații”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Sursa foto / video: Poliţia Locală Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bărbat agresiv, imobilizat cu ajutorul cetățenilor, lăsat în libertate după ce a lovit un polițist local din Timișoara (video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *