Baraj între Avântul Periam şi Timişul Şag pentru stabilirea campioanei din Liga a IV-a Timiş

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş a luat mai multe decizii cu privire la finalul stagiunii 2019-2020 din campionatele pe care le organizează forul condus de Romeo Malac.

La barajul de promovare în eşalonul al treilea, în care prima clasată din „D”-ul celui mai vestic judeţ al ţării se va duela, într-un triunghiular, cu campioanele din Mehedinţi şi Hunedoara, va fi prezentă câştigarea confruntării în două acte dintre Avântul Periam şi Timişul Şag.

Cele două formaţii ocupau primele poziţii în clasamentul Ligii a IV-a Timiş în momentul întreruperii sezonului din cauza pandemiei de coronavirus, fiind despărţite de doar două puncte.

Meciurile vor avea loc în intervalul 17-26 iulie, cu respectarea normelor privind desfăşurarea barajului pentru Liga a III-a stabilite de Ministerul Tineretului şi Sportului, Ministerul Sănătăţii şi Federaţia Română de Fotbal.

AJF Timiş a mai hotărât că primele două clasate din fiecare serie de la „Promoţie” şi de la campionatele municipale Lugoj şi Timişoara vor promova pe cea de-a cincea scenă fotbalistică, îngheţând totodată clasamentul actual.

Iar din Campionatul Judeţean Timiş vor urca în „D” ocupanta primei poziţii din fiecare serie.

A fost stabilită şi data începerii noului sezon. Astfel, ediţia 2020-2021 a Ligii a IV-a Timiş va demara în 15 august, tot atunci urmând să fie dat startul în Campionatul Judeţean Timiş.

Două săptămâni mai târziu vor porni la drum întrecerile fotbalistice corespunzătoare ultimului nivel valoric, liga a şasea, „în condiţiile în care evoluţia pandemiei de COVID-19 va permite acest lucru”, transmit oficialii AJF Timiş.

Totodată, termenul-limită de înscriere în competiţii pentru echipele participante în ligile a patra şi a cincea va fi 5 august, iar pentru cele din eşalonul al şaselea va fi 20 august.

Echipele care au restanţe financiare către AJF Timiş nu vor fi programate în competiţii, conform hotărârii Adunării Generale.

În ceea ce priveşte finala fazei judeţene a Cupei României, aceasta se va desfăşura pe 1 august.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns