Bani pentru proiectele tinerilor, la Timișoara

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara lansează cel de-al cincilea apel deschis din 2021 privind finanțarea nerambursabilă de la bugetul local al Municipiului Timișoara a proiectelor de tineret și pentru tineret.

CITEȘTE ȘI: Un copil de 13 ani s-a urcat la volan și a făcut un accident, în vestul țării

Finanțarea se adresează fundațiilor județene pentru tineret și persoanelor juridice de drept privat/public, fără scop patrimonial, care derulează activități cu sau pentru tineri pe teritoriul Municipiului Timișoara și în zona periurbană. Condițiile specifice din prezentul apel sunt complementare condițiilor generale privind obiectivele și prioritățile de finanțare, eligibilitatea ș.a.m.d., definite în Regulament.

Bugetul disponibil pentru acest apel este de 1.000.000 de lei și acoperă aria de proiecte de tineret și pentru tineret, precum și un fond de contestații. Astfel, pentru proiecte este alocată suma de 850.000 de lei, iar fondul de contestații se ridică la 150.000 de lei.

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara acordă finanțări nerambursabile pe bază de selecție de proiecte, în limita a 75.000 de lei pentru proiecte, cu o rată minimă de co-finanțare de 10 la sută din valoarea totală a bugetului proiectului. Sunt necesare minimum două parteneriate locale / naționale / internaționale. Un solicitant poate depune în cadrul acestui apel de finanțare maximum un proiect. Înscrierea proiectelor se desfășoară pe website-ul de AICI , unde se găsesc și toate informațiile și documentele necesare aplicării la acest apel de finanțare.

Termenul limită pentru înscrierea online a proiectelor este 6 septembrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns