Băncile care au SCANDALIZAT Aradul! „Avem autorităţi fără gram de mândrie locală, fără simţul apartenenţei la comunitatea noastră, fără coloană şi fără raţiune!”

banci gara arad

Arădenii sunt scandalizaţi de băncile montate în Gara CFR Arad, pe care scrie „Regionala Timişoara”. Nu de alta, dar călătorii întâmpinaţi astfel ar putea crede, la coborârea din trenuri, ca au ajuns la… Timişoara!

Un arădean a distribuit fotografiile băncilor pe Facebook, unde adăugat şi o simulare în care pe băncile respective e scris „Municipiul Arad”, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

Utilizatorul Sele Studio a scris: „CFR, la fel ca alte companii feroviare naționale, este împărțit din perioada interbelică, în regionale. Asta, pentru o mai bună organizare și funcționare. De aici până la mitocănia și prostia unor melteni din Regionala CF Timișoara, e cale lungă. Apucături de jupâni, slugi la stat, vinituri în Timișoara, care nu au cum să-și imagineze că fiecare loc își are numele său, personalitate, istorie și mândrie.”

Şi mai vehement a fost Adrian Mureşan, preşedintele filialei judeţene a Partidului România Unită: „«Municipiul ARAD» era corect. Avem autorităţi fără gram de mândrie locală, fără simţul apartenenţei la comunitatea noastră, fără coloană şi fără raţiune!”

newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Băncile care au SCANDALIZAT Aradul! „Avem autorităţi fără gram de mândrie locală, fără simţul apartenenţei la comunitatea noastră, fără coloană şi fără raţiune!”

  1. Mor arădenii de ciudă că sunt doar, ca pe vremuri, un raion și nu o REGIUNE.
    De ce nu le intră în cap că față de Timișoara sunt mai puțin importanți, de mâna a doua …

Lasă un răspuns