Banca Transilvania integrează inteligența artificială în comunicarea cu clienții

Banca Transilvania integrează inteligența artificială în comunicarea cu clienții

Banca Transilvania integrează inteligența artificială în comunicarea cu clienții

Banca Transilvania, prin colaborarea cu Microsoft, integrează inteligența artificială în comunicarea online, lansând pe platforma Întreb BT funcționalitatea AI Search, care are la bază soluția Microsoft Azure OpenAI Service.

Întreb BT este un mediu de informare, educare și ghidare, platformă online concepută ca un motor de căutare cu peste 2.000 de întrebări și răspunsuri despre banking.

Astfel, vizitatorii Întreb BT care caută informații despre produse, servicii și soluții de self-banking primesc, datorită integrarii AI, un răspuns mai cuprinzător la întrebările adresate online deoarece acesta cuprinde toate informațiile de pe Întreb BT despre respectivul subiect.

“Lansarea de azi este la intersecția unor subiecte de interes maxim în banking – educația financiară și tehnologia. Investim susținut în ambele direcții pentru că au legătură cu experiența clienților, incluziunea financiară, dar și cu accesul la informație și la produse.

Este un prim proiect, pe care l-am implementat foarte repede și cu care intrăm în curba de învățare. Vor urma alte proiecte și investiții susținute în această zonă”, declară Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

“Banca Transilvania a arătat dedicare admirabilă privind creșterea responsabilă și susținerea antreprenorilor. Fiind cea mai mare bancă din România, BT știe cât de important este rolul său în dezvoltării sistemului financiar și a economiei românești.

CITEȘTE ȘI: Un cadru didactic de la o universitate din Timișoara a rămas fără loc de muncă după ce i-a trimis unei studente poze și mesaje neadecvate

Utilizarea de către Banca Transilvania a inteligenței artificiale pentru comunicarea online arată interesul BT de a oferi clienților cele mai bune servicii posibile. Combinația dintre instruire financiară și tehnologie este un domeniu promițător și ne bucurăm să vedem că banca alocă în ambele resurse semnificative”, afirmă Bogdan Putinică, Country Manager Microsoft România & Moldova, Microsoft.

În perioada ianuarie – septembrie, pe site-ul Întreb BT au fost făcute aproape 4,5 milioane de vizite.

Sursa foto: Banca Transilvania


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *