Banat Agralim, la o nouă ediţie

banat agralim

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, sub egida Ministerului Cercetării și Inovării, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Consiliul Judeţean Timiş și Primăria Municipiului Timișoara organizează cea de-a 16-a ediție a Banat Agralim, o manifestare expozițională care se va desfășura în perioada 8 – 10 iunie, în Campusul USAMVBT din Timișoara, Calea Aradului nr. 119.

CITEŞTE ŞI: Momentele de groază de dinaintea crimei din vestul ţării: a strâns-o de gât apoi i-a îndesat mâneca de la cămașă în gură

Cu această ocazie vor fi prezentate utilaje agricole, produse pentru agricultură şi creșterea animalelor, produse ecologice, din industria alimentară şi tradiționale.

CITEŞTE ŞI: Caz tragi-comic. Un tânăr a fost înjunghiat de vecina cu care făcea amor, după ce au fost prinși de soțul femeii

Programul va cuprinde demonstrații în câmp cu mașini și utilaje agricole, conferințe, seminarii și work-shop-uri cu tematică specifică.

CITEŞTE ŞI: Aurel Tămaş, invitat special la ruga dintr-o localitate timişeană

Pe durata desfășurării expoziției, se vor organiza concursuri de echitație și dresaj canin, show-uri gastronomice, momente artistice, dar şi o tombolă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *