Balul Speranței și-a aniversat cu fast cei 20 de ani de existență

balul sperantei

Balul Speranței, eveniment caritabil de tradiție la Timișoara, a bifat vineri cea de-a douăzecea sa ediție.

Una de gală, în care organizatoarele, adică membrele Asociației Femeilor de Afaceri din România (AFAR), au dorit să le ofere distincții tuturor celor care, de-a lungul anilor, au contribuit financiar consistent la sprijinirea a diferite cauze filantropice pentru care s-au colectat fonduri în cadrul balului.

Desfășurat la restaurantul Tresor, balul a reunit o parte a mediului de afaceri local, alături de reprezentanți ai lumii culturale și artistice din Timișoara și nu numai.

Printre personalitățile prezente la gală și care au ținut să felicite de la microfon inițiativa s-a numărat ÎPS Ioan, mitropolitul Banatului.

”Traiul este ceea ce primim, viața este ceea ce dăm, spunea un mare om care, la rândul lui, credea în nevoia de speranță a românilor. De la bun început, scopul nostru a fost să facem din lumea asta tulbure un loc mai bun!”, a spus în deschiderea evenimentului Maria Grapini.

Prezentatori ai programului artistic, în cadrul căruia un recital special a fost asigurat de grupul folcloric ”Dor călător” – format în principal din bănățeni emigrați în Austria, în orașul Graz și împrejurimi – au fost actorii Adriana Trandafir și Silviu Biriș.

Regina balului de gală a fost Carmen Mataragiu, iar Rege a devenit Cristea Opria, cei doi fiind cei mai generoși dintre donatorii participanți la eveniment.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *