Balotaj la Şag, anomalie la Secaş

În comuna Şag nu a putut fi tranşată alegerea primarului, datorită unei situaţii incredibile: primii doi clasaţi sunt la egalitate de voturi!

Astfel, Alin Flavius Roşu (PSD) şi Daniel Precup (PNL) au obţinut fiecare câte 387 de voturi, iar al treilea clasat, Florin Luca (ALDE) a fost în urmă cu doar patru voturi!

În aceste condiţii, alegerile se vor repeta, dar vor concura doar primii doi clasaţi, Roşu şi Precup. Alegerile vor avea loc în 19 iunie.

Grindeanu: „Plecăm cu prima şansă la CJT”

O situaţie ciudată s-a înregistrat şi la Secaş, unde au votat mai multe persoane decât erau cele cu domiciliu în comună! Totul s-a datorat faptului că au fost trecuţi aproape 180 de cetăţeni pe listele suplimentare, după ce li s-a făcut viză de flotant, special pentru aceste alegeri.

Liberalii din Timiş încă mai speră

Prefectul Mircea Băcală a declarat că nu este absolut deloc normal ceea ce s-a întâmplat, dar e perfect legal. „Am făcut o adresă către minister, pentru modificarea legislaţiei, pentru că nu e firesc ce am avut la Secaş. Dar, nu e nimic ilegal, alegerile nu pot fi invalidate”, a declarat prefectul.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Balotaj la Şag, anomalie la Secaş

  1. Planul perfect de castig! Noi am ajutat deja alti oameni sa castige bani cu programul nostru,acum vrem sa ne dezvoltam si sa ne extindem echipa!Vino alaturi de noi si castiga repede bani! Daca esti o persoana ambitioasa si vrei o cariera excelenta intr-un domeniu de top si de mare viitor,aici ai toate conditiile pentru a te dezvolta si a castiga bani nelimitat! Solicita-ne acum mai multe informatii trimitand cuvantul PROIECT la adresa de e-mail:[email protected] com

Lasă un răspuns