Baie de mulțime a lui Klaus Iohannis, la Timișoara

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a bucurat de o primire entuziasmantă la Timișoara. Sala Constantin Jude (fostă Olimpia) a fost plină până la refuz, duminică după-amiază, cu ocazia evenimentului de lansare a lui Iohannis pentru un nou mandat în fruntea României.

Au fost prezenți lideri ai organizațiilor locale din județ, dar și reprezentanți din altor zone, cu toții veniți pentru a-și arăta susținerea față de actualul președinte al României.

În toate mesajele transmise, a răzbătut optimismul nemăsurat al liberalilor, cu toții fiind convinși că actualul președinte va obține un nou mandat.

 

PSD a fot declarată principala forță concurentă, pe care PNL și Klaus Iohannis vor să o trimită în istorie.

5 Comments
latrau 18/10/2019
Au ramas iarasi fara apa calda,la Palatul "3 coceni"??? Spala-i-ar Bega de mitici !
Druckerul din Mehala 14/10/2019
Si acum ce ?...sa vina inapoi psd-istii ?...chiar , ce culoare politica aveti voi astia care sunteti impotriva PNL-ului ?...Si da , au fost Revolutionari , membri PNL , unul este Lucian Caldararu care a fluturat steagul mare cu gaura , nu conteaza cine vine la putere , dar sa nu fie aliatii psd-ului .
Luciditate 14/10/2019
Pare o mulțime de șacali așteptând ciozvârta lăsată de pesede. E greu de imaginat câți revoluționari bănățeni se aflau în “baie” dar după numărul de figuri jumulite pediste aciuate prin pnl ne putem imagina ce o să urmeze. Toți o apă ș-un pământ.
Dan A. 13/10/2019
Iohannis probabil va castiga, PNL Timis se scufunda. Cu un lider/primar care ameninta institutiile de stat cu schimbari de sefi dupa ce si-a pus amicii in toate functiile posibile si imposibile sperati sa va voteze timisorenii? Nu uitati ca de la Timisoara a inceput caderea lui Ceausescu, dupa 30 de ani avem mai multa experienta si curaj, putem da un partid jos cu succes.