Baie de mulțime a lui Klaus Iohannis, la Timișoara

klaus iohannis 2

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a bucurat de o primire entuziasmantă la Timișoara. Sala Constantin Jude (fostă Olimpia) a fost plină până la refuz, duminică după-amiază, cu ocazia evenimentului de lansare a lui Iohannis pentru un nou mandat în fruntea României.

iohannis 14

Au fost prezenți lideri ai organizațiilor locale din județ, dar și reprezentanți din altor zone, cu toții veniți pentru a-și arăta susținerea față de actualul președinte al României.

În toate mesajele transmise, a răzbătut optimismul nemăsurat al liberalilor, cu toții fiind convinși că actualul președinte va obține un nou mandat.

iohannis la timisoara 1

 

PSD a fot declarată principala forță concurentă, pe care PNL și Klaus Iohannis vor să o trimită în istorie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Baie de mulțime a lui Klaus Iohannis, la Timișoara

  1. Iohannis probabil va castiga, PNL Timis se scufunda. Cu un lider/primar care ameninta institutiile de stat cu schimbari de sefi dupa ce si-a pus amicii in toate functiile posibile si imposibile sperati sa va voteze timisorenii? Nu uitati ca de la Timisoara a inceput caderea lui Ceausescu, dupa 30 de ani avem mai multa experienta si curaj, putem da un partid jos cu succes.

  2. Pare o mulțime de șacali așteptând ciozvârta lăsată de pesede. E greu de imaginat câți revoluționari bănățeni se aflau în “baie” dar după numărul de figuri jumulite pediste aciuate prin pnl ne putem imagina ce o să urmeze. Toți o apă ș-un pământ.

  3. Si acum ce ?…sa vina inapoi psd-istii ?…chiar , ce culoare politica aveti voi astia care sunteti impotriva PNL-ului ?…Si da , au fost Revolutionari , membri PNL , unul este Lucian Caldararu care a fluturat steagul mare cu gaura , nu conteaza cine vine la putere , dar sa nu fie aliatii psd-ului .

    1. Dragule, Pesediștii nu au plecat, sunt aici de 70 ani și vor mai fi ani buni de-acum încolo. Partea proastă e că indiferent cine apare pe ecrane, nu se aplică punctul 8 din Proclamația de la Timișoara! Nu pentru show-uri de doi lei s-a murit la Timișoara ci pentru o viață mai bună PENTRU TOȚI !
      Să auzim numai de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *