Avram Iancu, pe podium și la tenis de masă

Avram Iancu, pe podium și la tenis de masă

Avram Iancu, pe podium și la tenis de masă

Înotătorul din Petroșani, Avram Iancu, a ales, pentru o zi, să practice și alt sport și a făcut-o cu succes. A participat la Turneul „Cupa Valahia”, turneu național A+, categoria avansați, tenis de masă, unde a urcat pe podium obținând medalia de argint, scrie servuspress.ro.

A fost o experiență cu atât mai satisfăcătoare având în vedere faptul că reușita a venit chiar de ziua înotătorului din Petroșani.

”Am câștigat medalia de argint la Turneul „Cupa Valahia”, turneu național A+, categoria Avansați, tenis de masă. De ziua mea, nu as fi putut să-mi fac un cadou mai frumos decât cucerirea medaliei de argint de la puternicul turneu național de la Târgoviște, capitala Valahiei medievale.

Au participat 94 de sportivi din mai multe localității ale țării, cum ar fi: București; Iași; Videle; Sibiu; Salcea; Brașov; Ploiești; Ulmi; Vulcana Băi; Târgu Jiu; Botoșani; Năsăud; Gheorgheni; Brănești; Comănești; Sfântu Gheorghe; Ploiești; Curtea de Argeș; Târgoviște; Focșani; Moreni; Dărmănești; Brăila; Tecuci; Piatra Neamț; Iedera; Sinaia; Brad; Bălan; Constanța; Târgu Neamț; Mărginenii de Jos; Tamaseni; Buzău; Cocorastii Mislii; Bragadiru; Petroșani.

Nimeni nu-mi dădea vreo șansă la podium din postura de favorit cu numărul 39. Adică 38 de jucători erau cotați valoric mai bine decât mine. Însă, ieri, a fost ziua mea.

CITEȘTE ȘI: Noi întreruperi programate de curent, în Timișoara și județ, în perioada 21 – 25 februarie

La propriu și la figurat. Am jucat cu o dăruite maximă încurajat de familie și prieteni. Felicitări pentru organizare domnilor Bogdan Vișan și Ion Daramaz. Felicitări tuturor jucătorilor care mi-au cântat „La mulți ani”.

Mulțumiri speciale prietenului meu Andrei Gheorghe din Petroșani pentru antrenamentele efectuate împreună. Mare parte din nivelul meu de joc i se datorează și lui.

Mă bucur că am putut petrece împreună cu familia clipe frumoase vizitând acest oraș istoric”, arată înotătorul petroșănean Avram Iancu.

Sursa foto: Avram Iancu/Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *