Aveţi un calculator pe care nu-l mai folosiţi? Puteţi să-l donaţi unor copii nevoiaşi

Aveţi un calculator pe care nu-l mai folosiţi? Puteţi să-l donaţi unor copii nevoiaşi

Ateliere Fără Frontiere derulează prin platforma educlick.ro o nouă campanie națională de colectare a laptopurilor și a calculatoarelor uzate, ce vor fi apoi recondiționate și donate către 100 de școli, și vor avea peste 30 000 de beneficiari – copii din medii vulnerabile.

Dacă ai acasă un calculator sau un laptop personal pe care nu îl mai folosești, poți să îl aduci pe 5 iunie între 09:00-13:00 în e-colecția faptelor bune la Kaufland Cetate de pe Str.Gheorghe Lazăr 26, Timișoara.

Ateliere Fără Frontiere colectează, recondiționează și donează prin platforma educlick calculatoare și alte echipamente IT copiilor din medii vulnerabile, pentru a le asigura accesul la școala online. În 13 ani, colecția de fapte bune numără 20 000 de calculatoare donate către 480 000 de beneficiari. Contribuie și tu!

Gestionarea deșeurilor electrice și electronice are loc într-un atelier de inserție socio-profesională a persoanelor vulnerabile, excluse și marginalizate, unde sunt oferite servicii personalizate de acompaniere socială și consiliere pentru formarea de competențe în vederea integrării pe piața convențională a muncii.

Despre Fundația Ateliere Fără Frontiere

Asociația Ateliere Fără Frontiere este o organizație neguvernamentală, înființată în 2008, pentru inserția socială, profesională și civică a persoanelor vulnerabile, excluse și marginalizate, parte din SOS Group – International Action, o rețea globală ce lucrează pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă. Ateliere Fără Frontiere colectează, recondiționează și donează prin platforma educlick.ro calculatoare și alte echipamente IT copiilor din medii vulnerabile, pentru a le asigura accesul la școala online. În 13 ani, colecția de fapte bune numără 20 000 de calculatoare donate către 480 000 de beneficiari.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns