Avertisment: caz de coronavirus într-o comună de lângă Timișoara. Mai mulți oameni au intrat în contact cu cel bolnav

Modernizarea infrastructurii rutiere, mană cerească pentru comunele de lângă Timişoara

Reprezentanții primariei unei comune de lângă Timișoara au decis să publice pe Facebook informația conform căreia un consătean este bolnav de coronavirus și au fost găsite, în urma anchetei epidemiologice, și alte persoane care au venit în contact cu cel infectat.

CITEȘTE ȘI: Accident cu cinci victime. S-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD

„În urma raportărilor primite, am fost informați că pe raza Comunei Moșnița Nouă exista un caz de persoană infectată cu virusul Covid-19 și 3 persoane care au luat contact cu ea. Având în vedere faptul că numărul cazurilor de persoane infectate a crescut alarmant și în județul Timiș, revenim la solicitările pe care le adresam către dumneavoastră:

evitați aglomerațiile;
evitați ieșirile neesențiale;
păstrați distanța și purtați mască;

respectați măsurile de igienă.

 Pentru a veni în sprijinul cetățenilor vă precizăm că este operaţională linia Telverde pentru informaţii legate de coronavirus. Numărul este 0800 800 358. Oricine are nevoie de informaţii despre noul virus poate suna la acest număr.
Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventiva.
Totodată, la nivelul județului Timiș, cetățenii pot apela următoarele numere de telefon
– 0770849869 Direcția de Sănătate Publică Timiș;
– 0770849705 Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor Timiș – CJCCI Timiș și adresa de email [email protected];” au transmis reprezentan’ii prim[riei din Moșnița Nouă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns