Avarie! Fără apă caldă pe mai multe străzi din Timișoara

Fără apă caldă pe zeci de străzi din Timișoara! Mii de locuitori sunt afectați

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum în data de 12.07.2022, de la ora 8ºº până la ora 14ºº, la punctele termice 27 și 28.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Martir Gh. Iosub, Martir D-tru Osman, Leandrului, Sever Bocu, Amiciției, Arcașilor, C-tin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon, Perlei.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde în scopuri menajere, până la limpezire ei.

Tot în data de 12 iulie 2022, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, între orele 13.00 – 21.00, la PT SDM, având în vedere notificarea telefonică transmisă de către E-Distribuție Banat prin care suntem înștiințați despre lucrări planificate la rețeaua de medie tensiune, care urmează să fie executate de furnizorul de energie electrică. Vor fi afectați consumatorii care domiciliază pe strada Eternității.

Împreună cu E-Distribuție Banat, ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns