Autoturism burduşit cu ţigări de contrabandă, depistat în apropiere de Sânnicolau Mare

tigari de contrabanda

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au confiscat aproximativ 2800 de pachete cu ţigări de provenienţă Serbia, găsite ascunse în diferite locuri într-un autoturism marca Daewoo condus de un cetățean român.

În data de 30.04.2018, ora 19.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări netimbrate în zona de competenţă, astfel au oprit în trafic, pe comunicaţia Dudeștii Vechi-Valcani, la ieșirea din localitatea Valcani, un autoturism marca Daewoo Cielo, înmatriculat în România, despre care existau date că este implicat în traficul ilicit cu ţigări netimbrate.

Având informații că produsele accizabile au fost ascunse de către conducătorul auto, cetățeanul român N.S., în vârstă de 67 de ani, domiciliat pe raza județului Timis în diferite locuri din autoturism, acesta a fost dus la sediul SPF Sânnicolau Mare pentru verificări amănunţite.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră timișeni au descoperit în portbagaj și sub bancheta din spate a autoturismului 2790 pachete cu ţigări netimbrate, marca Ashima în valoare de aproximativ 23.360 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 10.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului de Frontieră.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, a informat ITPF Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Autoturism burduşit cu ţigări de contrabandă, depistat în apropiere de Sânnicolau Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *