Autostradă și nu prea – Pe tronsonul Lugoj-Deva vor circula doar mașini, iar viteza va fi limitată

autostrada 36

Consultantul care face expertiza tehnică pe lotul 3 al Autostrăzii A 1 Lugoj-Deva a recomandat deschiderea tronsonului dintre Ilia și Holdea ( jud. HD) cu restricție de tonaj de 7,5 tone și limitare de viteză de 80 de km/h. Inaugurarea lotului 3 cu o lungime de 21 de km, potrivit Radio România Actualități.

S-ar putea face chiar săptămâna viitoare dacă se rezolvă și problema descărcării nodului rutier de la Holdea care, încă nu a fost recepționat.

Ministerul Transporturilor a reziliat contractul pentru lotul 3 al Autostrăzii A 1 Lugoj-Deva invocând grave probleme de calitate în timp ce constructorul din Spania susține că lucrările sunt conforme.

Deschiderea autostrăzii -fie și cu interdicție pentru camioane- ar mai reduce aglomerația de pe DN 7 Valea Mureșului respectiv, DN 68 A Săcămaș-Holdea-Margina.

Practic, pentru șoferii cu autoturisme și autoutilitare ușoare de la Sibiu la vama Nădlac 2 ar mai rămâne un tronson de 15 km. lungime fără autostradă și cu deviere pe DN 68 A.

De la începutul anului și până în prezent Compania de Drumuri a inaugurat doar 22 de km. de autostradă : Lotul 4 al Autostrăzii A 1 Lugoj-Deva.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Autostradă și nu prea – Pe tronsonul Lugoj-Deva vor circula doar mașini, iar viteza va fi limitată

  1. Cat de marsav poate fi acest domn Cuc? Isi ascunde prostia care a facut-o prin rezilierea contractului dupa instituirea unor restrictii de viteza si de tonaj? Iar expertul cum poate sa trimita vehiculele de mare tonaj pe DN 68A, un drum care din punct de vedere al stadiului de distrugere in care se prezinta, este depasit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *