Autostrada dintre Traian Vuia şi Margina mai aşteaptă…

Cei 15 kilometri de autostradă dintre Traian Vuia şi Margina nu au fost încă deschişi circulaţiei (deşi se preconiza acest lucru pentru mijlocul lunii decembrie) şi, se pare, nici nu vor fi deschişi în viitorul apropiat.

CNAIR invocă probleme juridice care o împiedică să preia de la constructor doar jumătate din lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva. Se năruie astfel speranţele şoferilor care circulă spre Vestul ţării că nu vor mai fi nevoiţi să tranziteze şi oraşul Făget.

Alice, românca de 27 de ani care a renunţat la civilizaţie: „Am ales să văd cerul şi stelele, în locul mall-urilor”

Pe parcursul acestui an, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cătălin Homor, a declarat în repetate rânduri că jumătate din lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva (porţiunea de 15 kilometri dintre Traian Vuia şi Margina) va fi dată în folosinţă pe 15 decembrie.

Ion Iliescu şi Petre Roman, inculpaţi în Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990

După alegeri, CNAIR a anunţat că acest termen se amână cu câteva zile din cauza unor lucrări de mică amploare nefinalizate, completând că, cel mai probabil, momentul punerii în folosinţă va fi „undeva după data de 20 decembrie”.

Joi, CNAIR a anunţat că nu mai poate avansa o dată clară la care se va deschide bucata de autostradă (singura care ar fi avut şanse să fie inaugurată anul acesta, în România) dintre Margina şi Traian Vuia.

Sursa: glasul-hd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns