Autoizolată în București, găsită în vestul ţării. A bântuit toată capitala, iar apoi a luat trenul și… taximetrul

O aplicaţie online permite plata poliţelor RCA în patru rate, fără dobândă

Chiar dacă suntem în plină stare de urgență, în carantină totală, inconștiența unora nu are margini. O femeie de 28 de ani din București, care se afla în capitală în autoizolare a domiciliu, a fost găsită în județul nostru, la Moldova Nouă, unde a ajuns după ce a bântuit toată capitala, iar apoi a luat trenul și… taximetrul!

Cei de la DSP ne lămuresc că femeia a fost introdusă în carantină, în județul Caraş-Severin, potrivit Ordonanței Militare nr. 3, scrie caon.ro.

Halucinanta poveste s-a încheiat sâmbătă, 28 martie, când polițiștii din Moldova Nouă au fost informați vizavi de femeia față de care, în 25 martie, a fost dispusă măsura autoizolării la o adresă din București, dar care a părăsit fără drept imobilul respectiv pentru a ajunge în orașul de pe Clisură.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânăra s-ar fi deplasat la data de 27 martie, cu trenul pe ruta București-Timișoara, iar din Timișoara ar fi venit cu un taximetru până în Moldova Nouă. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă și continuă cercetările. Față de femeia de 28 de ani care nu a respectat măsura autoizolării a fost dispusă măsura administrativă a carantinării instituționalizate pentru o nouă perioadă de 14 zile“, se arată într-un comunicat al IPJ Caraş-Severin.

Sursa: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Autoizolată în București, găsită în vestul ţării. A bântuit toată capitala, iar apoi a luat trenul și… taximetrul

  1. de ce nu pot fi informate asociatile de proprietari (imobil tip bloc) despre cei autoizolati la domiciliu ca sa luam masuri de preventie colective. consider ca este dreptul nostru sa stim alaturi de cine locuim

  2. AR TRBUI SA LE DEA LA CEI CU CARANTINA O BRATARA CU GPS.
    SA POATA FI VAZUTA DE ORICINE SI SA NU O POATA DA JOS.
    PE TOATA PERIOADA DE CARANTINA SAU IZOLARE.

  3. Ce-ar fi daca NESIMTITII care parasesc ,,izolarea la domociliu sau carantina” sa nu mai fie internati si tratati de nicio boala in spitalele de stat, pana scapam cu totii de aceasta molima?

  4. Da trebuie adus la cunostinta proprietarilor de apartamente cand sunt dispuse persoane la izolare pe scara blocurilor, si se impun masuri de igienizare a usilor de intrare in bloc a balustradelor a usilor de la apartementele celor izolati la domiciliu. administratorii de bloc raspund de dezimfectarea blocurilor si anuntarea oamenilor din bloc despre izolatii la domiciliu..

Lasă un răspuns