Au vrut să facă un grătar în interior și au dat foc blocului

Au vrut să facă un grătar în interior și au dat foc blocului

Un bloc din municipiul Tecuci a luat foc, după ce mai mulți oameni au făcut grătar într-o cameră de depozitare din interior.

În pericol a fost o o femeie de 60 de ani, imobilizată în scaun cu rotile, care a trebuit să fie evacuată cu ajutorul pompierilor. Aceștia au mai ajutat o fată de 12 ani să iasă din apartament, în timp ce alte 20 de persoane, de la etajele 3 și 4, s-au autoevacuat. 

CITEȘTE ȘI: Alexandru Rafila: Odată cu luna aprilie, probabil că o să ajungem la o stare de normalitate/ Acest lucru va însemna şi fără certificat în spaţiile publice

Flăcările puternice, însoțite de fum gros, au izbucnit într-o încăpere de la etajul al patrulea al imobilului. La fața locului au intervenit două autospeciale de la ISU Tecuci, iar incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră.

Pompierii au stabilit că focul a izbucnit de la un grătar folosit și lăsat nesupravegheat într-o încăpere ce era folosită ca spațiu de depozitare.

sursa: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Au vrut să facă un grătar în interior și au dat foc blocului

  1. Ce poti pretinde de la niste tarani care traiau in colibe, mutati de Ceausescu in blocuri ca sa construiasca socialismul de aur al patriei iar dupa Revolutie au devenit someri de lux ce traiasc din alocatii si pomeni date de partide. Acaprei si cu Alupoaie se credeau ca sunt pe tarla si au dat foc blocului. Desigur nimeni de acolo nu avea vreo asigurare pentru ca ei trebuie sa-si cumpere spirtoase

Lasă un răspuns