Au reapărut vânzătorii din intersecții. Şi au „câștigat” … amenzi de mii de lei!

vanzatori intersectii

Polițiștii locali continuă să acționeze pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică pe străzile orașului, dar și a celor care încearcă să obțină bani prin comercializarea de tot felul de produse în locuri neautorizate, în condițiile în care au reapărut vânzătorii de diverse obiecte în intersecții.

În ultimele două zile, polițiștii locali au depistat două astfel de persoane care vindeau, la semaforul din zona Bastion, pe strada Hector, ștergătoare de parbrize, încărcătoare și huse pentru documente auto.

Cei în cauză, doi bărbați, de 37 și, respectiv, 42 de ani, din București, au fost sancționați în două zile cu câte 2.000 de lei fiecare.

În ceea ce privește persoanele care apelează la mila publică, numărul acestora a scăzut, spun reprezentanții poliției locale, care afirmă că de la începutul acestui an au fost depistați 777 de cerșetori și persoane fără adăpost, cu 127 mai puțini decât anul trecut.

Polițiștii locali fac din nou apel către cetățeni să nu le mai ofere bani, deoarece în acest fel ei revin în stradă.

Mulți dintre aceștia sunt consumatori de alcool și de substanțe precum aurolacul, alții au probleme din punct de vedere medical, motiv pentru care devin deseori agresivi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *