Au nevoie de un AJUTOR! Povestea impresionantă a doi bătrânei de 92 DE ANI cărora hoţii le-au furat banii! VIDEO

batran sarac

Pe pagina oficiala a asociatiei „Speranta pentru Romania”, Samuel Negoiescu, presedintele acesteia, prezinta cazul a doi batranei din Caras-Severin care au nevoie urgenta de lemne.

”In urma cu putin timp am vizitat cateva familii sarace din jud. Caras-Severin, in satul Tincova. La un moment dat, in timp ce conduceam, am vazut pe sosea un batran care se misca in toate partile, cu un lemn greu in spate. Facea pasi foarte mici si prima impresie a fost ca: ori este beat ori este atat de batran ca abia se misca. Am oprit masina la o anumita distanta de el si l-am urmarit. Nu era beat, era un batranel simpatic de 92 de ani… Am intrat la vecini si am intrebat cateva lucruri despre acest batranel care aduce un lemn de foc pe spate. Am aflat de la vecini ca este o familie, sot-sotie, care nu au pe nimeni. Baiatul le-a murit iar nepotii nu ii ajuta. In urma cu cateva luni, au intrat 2 persoane in casa si, pe motiv ca vor sa le schimbe niste bani, i-au urmarit pe batrani unde aveau banii si le-au furat 7000 de lei, practic, toate economiile lor. Asa ca in iarna aceasta nu au bani sa isi cumpere lemne de foc. Apoi am intrat la aceasta familie sa ii cunosc personal. Cu greu am reusit sa le castig increderea dupa cele petrecute cu furtul banilor. Am intrat in curte, am intrebat si am verificat daca au lemne de foc. Nu aveau absolut nici un lemn, decat cel tocmai adus in spate de domnul Cornel, care era un lemn verde. Situatia acestei familii de batrani ne-a impresionat pana la lacrimi, si ne dorim din toata inima sa putem cumpara lemnele de foc necesare pentru acestia. Vom avea nevoie de 1200 de lei pentru cumpararea lemnelor”, scrie Negoiescu pe sperantapentruromania.ro.

Asociatia Speranta pentru Romania a desfasurat pana acum in in vestul tarii mai multe proiecte umanitare, toate finalizandu-se cu succes.

Persoanele care ii poate ajuta pe batranii din Tincova il pot contacta pe Samuel Negoiescu la numarul de telefon 0749 402 098 sau la adresa de mail [email protected]

Sursa: resita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *