Atletism: timișoreanca Anita Zaro, aur și bronz la naționalul de sală

Anita Zaro atletism

Anita Zaro, atletă legitimată la CSU Politehnica Timișoara, a devenit campioană națională de sală în proba de 3.000 de metri, la categoria de vârstă tineret, obținând în cadrul concursului desfășurat recent în capitală și medalia de bronz la 1.500 de metri.

În vârstă de 21 de ani, sportiva este antrenată de Daniel Chirilă.

Anita mai are în palmares titlul de campioană națională la cros, obținut anul trecut la Giroc, fiind totodată vicecampioană a României la 10.000 de metri pe pistă și la alergare montană.

Totodată, ea și colegele sale sunt campioane naționale la cros și la alergare montană în clasamentul pe echipe la tineret.

„Anita și-a continuat forma din toamnă și a produs o surpriză la București. Cele două medalii au venit cu recorduri personale în probele respective. Ea nu a mai alergat în sală de când a fost junioară mică. Această performanță este un real succes, nu ne așteptam să învingă alte favorite. Probele ei de bază sunt crosul și 10.000 de metri, a fost o surpriză plăcută că a mers foarte bine și la aceste probe. Mulțumim conducerii clubului pentru condițiile oferite”, ne-a declarat antrenorul Daniel Chirilă.

La naționalul de sală ce s-a desfășurat la București a participat o altă atletă de mare valoare de la CSU Politehnica Timișoara.

Este vorba despre Iasmina Tămășilă, campioana de la 10.000 de metri și de la alergare montană, care s-a clasat acum pe locul al cincilea la 3.000 de metri și pe poziția a șasea la 1.500 de metri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *