Ați văzut-o? O adolescentă de 15 ani din vestul țării a dispărut de acasă

fata disparuta 4

O adolescentă de 15 ani, Antonia Mariana Călău, din Ciumeghiu, este căutată de familie şi de poliţişti după ce a plecat de acasă sâmbătă dup-amiaza şi nu s-a mai întors. Poliţia Bihor a făcut duminică un apel către cetăţenii care ar putea ajuta la găsirea fetei.

„Poliţiştii Postului de Poliţie Ciumeghiu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi sâmbără, 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, de familia unei minore – CĂLĂU ANTONIA MARIANA, de 15 ani, din localitatea Ciumeghiu, judeţul Bihor, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 14.00 şi nu a mai revenit”, arată un comunicat al Poliţiei Bihor.

Tânăra are aproximativ 1,70 m înălţime, 50 kg, constituţie slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr drept, vopsit roşcat, lungime medie, nu are semne particulare.

La momentul dispariției ea purta geacă groasă, verde, pantaloni negri, pantofi sport negri.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, arată Poliţia.

 

ebihoreanul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *