Atenție! Luni este termenul limită până la care puteți folosi aceste vouchere

 Cele 49.118 de persoane care s-au înscris în a doua sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din acest an mai au timp până luni, 8 iulie, pentru a folosi voucherele primite, altfel acestea vor fi anulate, iar beneficiarii nu le vor mai putea folosi la înlocuirea electrocasnicelor vechi, potrivit unui comunicat al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

Persoanele ce se regăsesc pe lista publicată de AFM mai au timp până luni pentru a utiliza voucherele obținute la magazinele validate în cadrul programului Rabla pentru electrocasnice.

Mai exact, beneficiarii voucherelor le vor putea folosi până în data de 8 iulie 2019, altfel acestea se vor anula, sumele rezultate în urma anulării voucherelor devenind disponibile, începând cu data de 10 iulie 2019 pentru noi înscrieri.

Potrivit comunicatului, în această sesiune s-au înscris 49.118 de persoane, acestea solicitând nu mai puțin de 89.193 de vouchere. În altă ordine de idei, AFM pune la dispoziție și lista comercianților validați în ediția din acest an a programului Rabla pentru electrocasnice, scrie avocatnet.ro

 

bugetul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns