Atenţie la… vorbele frumoase!

„Vă machiaţi? Pot să vă reţin o clipă, pentru a vă face o ofertă?”. „Bună ziua, în legătură cu copilul dumneavoastră: vreu să vă fac o ofertă!”… Cam acestea sunt replicile pe care le scot la înaintare câţiva tineri, zilnic, în zona Pieţei Sfântul Gheorghe din Timişoara.

Persoanele care cad în plasa tinerilor sunt conduse la aşa-numitul sediu al lor, unde semnează câteva acte, iar în schimbul unei sume de bani li se promite că vor intra într-o bază de date şi, ulterior, vor face carieră în modelling.

În urma mai multor sesizări, poliţiştii locali au încercat să afle ce se ascunde în spatele acestei afaceri. Au aflat că tinerii conduc persoanele într-un sediu de pe strada Mercy nr. 1, la punctul de lucru al societăţii Uploaded Faces Entertainment SRL, cu sediul central în Bucureşti, unde îi conving să semneze contracte dubioase contra unor sume de bani.

Paracetamolul, un pericol imens!

În urma verificărilor a fost aplicată şi o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei pentru nereguli pe linie comercială. Poliţiştii locali au luat legătura cu cei din cadrul Poliţiei Timiş, care au competenţă în soluţionarea cazurilor de înşelăciune, aceştia din urmă având în lucru un dosar privind suspiciunea de înşelăciune.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns