ATENŢIE, imagini nerecomandate persoanelor sensibile! Filmul unui accident cumplit produs în vestul ţării

Un accident îngrozitor s-a produs în weekend, în vestul ţării. Tragicul eveniment s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, la intersecția dintre strada Pădurii și strada Dorobanților, din municipiul Arad.

Potrivit imaginilor de mai jos, un autoturism marca Ford Ka, care circula pe strada Pădurii, dinspre Piața Obor înspre cartierul Alfa, la intersecția cu strada Dorobanților, a fost izbit de către un microbuz înmatriculat în județul Dâmbovița și proiectat în zidul benzinăriei Aral.

În urma impactului, trei persoane aflate în autoturismul Ford Ka au fost scoase cu greu dintre fiarele contorsionate, de către echipajele de descarcerare ale ISUJ Arad.

Unul dintre răniţi a decedat între timp, iar soția șoferului a ajuns şi ea în stare critică.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “ATENŢIE, imagini nerecomandate persoanelor sensibile! Filmul unui accident cumplit produs în vestul ţării

  1. In atentia meseriasilor care se mai cred si soferi dar nici macar nu pot face diferenta intre un microbuz si o autoutilitara! Se observa clar pe imaginea camerei video ca acea dubita avand caroserie fara geamuri pe lateral nu poate fi microbuz pentru transportul pasagerilor!
    Asta se intampla cand redactorul RB face copy-paste dupa stirea publicata de alti colegi de breasla fara insa sa verifice corectitudinea datelor

Lasă un răspuns