Atenție cu închiriați locuința. Riscați să rămâneți fără bunurile din ea. A pățit-o un proprietar din vestul țării

furt locuinta 1

Polițiștii arădeni au  identificat un bărbat de 40 de ani, din județul Mureș, care în luna mai 2020, ar fi sustras și distrus mai multe bunuri dintr-un imobil de pe strada Măgurei, în care se afla în chirie. Persoana vătămată ar fi închiriat locuința unei persoane, care la rândul ei ar fi subînchiriat imobilul persoanei în cauză. Pe numele bărbatului afost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, distrugere și înșelăciune.

CITEȘTE ȘI: Bilanțul pe județe. Județul Timiș, pe locul doi în țară, cu cel mai mare număr de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 24 de ore

Și cum hoții nu își iau concedii, încă un caz a fost rezolvat. De data aceasta în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 de Poliție Urbană Micălaca au identificat un bărbat de 48 de ani și o femeie de 42 de ani, amîndoi din Arad, care la data de 8 octombrie 2020, ar fi sustras un portofel cu acte și bani, dintr-un imobil, prin împrietenire cu victima. Cei doi sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: Realitatea de Arad


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *