ATENŢIE, bănăţeni! Urmează zile caniculare. Vor fi 37 de grade la umbră

canicula 3

În ciuda faptului că abia am trecut în ultima decadă a lui iunie, luna lui Cuptor își face loc din punct de vedere meteorologic. Potrivit specialiștilor, în mod obişnuit, temperaturile normale pentru final de iunie nu ar trebui să depăşească 30 de grade Celsius pe timp de zi.

Însă valul de căldură care a pus stăpânire pe Europa în această perioadă se face simțit și la noi, pentru următoarea perioadă prognoza anunțând un puternic disconfort termic.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat instabilitate atmosferică accentuată în Banat în prima parte a zilei de sâmbătă, fiind prognozate maxime de 32 de grade Celsius.

După-amiaza, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla de la slab la moderat din sector vestic, apoi sudic, cu intensificări trecătoare ziua.

Începând de duminică, mercurul va urca în termometre, în ultima zi a weekendului temperaturile situându-se între 18 și 35 de grade Celsius. În cursul nopții de duminică spre luni sunt posibile furtuni și descărcări electrice, iar luni vor fi maxime de 32 de grade Celsius.

Pentru marți sunt așteptate temperaturi de 34 de grade, urmând ca miercuri să avem parte de 37 de grade la umbră.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns