Atelier de colorat afișe, în plină stradă, la Timișoara

timisoara mai 2018 1

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită de Teatrul German de Stat Timișoara cu un workshop dedicat copiilor, care se va desfășura pe strada Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Cinci persoane decedate și un copil rănit, în urma unui accident petrecut în Timiș

Astfel, de 1 iunie, între orele 10 şi 14, cei mici sunt aşteptaţi la intrarea în teatru, unde li se vor pune la dispoziţe afișele spectacolului „Micul Prinț”, de Antoine de Sanit-Exupéry, în regia lui Peter Kerek. Prichindeii le vor putea colora și completa după propriul plac, folosindu-și imaginația.

„Mai mult, evenimentul va fi întregit de o expoziție de afișe gata… prelucrate de elevii Şcolii Nikolaus Lenau.

Ele vor putea fi admirate de toți cei care ne vor vizita. În plus, pentru că nu putem sărbători Ziua Copilului fără un spectacol pe măsură, Teatrul German vă invită miercuri, 30 mai, de la ora 18, și joi, 31 mai, de la ora 11 și apoi de la ora 18, la Hänsel și Gretel, basm muzical după un scenariu de Simona Vintilă, pe muzica lui Ilie Stepan.

Textele cântecelor sunt compuse de Dana Borteanu.

Cine nu cunoaşte renumitul basm al Fraţilor Grimm? Foametea îi determină pe tăietorul de lemne şi soţia sa să îi ducă pe cei doi copii în pădure şi să-i lase acolo.

Micuţii sunt prinşi de o vrăjitoare care ar vrea să-i mănânce. Există totuşi o scăpare, cei doi fiind ajutaţi de un povestitor şi de doi spiriduşi prietenoşi.

Dar dacă şi cum reuşesc aceştia să se elibereze, şi ce se întâmplă cu vrăjitoarea, rămâne de văzut… Vă așteptăm (cu mic, cu mare)”, subliniază Cristi Vicol, secretarul Teatrului German.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns