Atelier de colaj și intervenție grafică pe hartă pentru copii, la Kunsthalle Bega. Participarea este gratuită. Cum îi înscrieţi pe cei mici

Atelier de colaj și intervenție grafică pe hartă pentru copii, la Kunsthalle Bega. Participarea este gratuită. Cum îi înscrieţi pe cei mici

La sfârşitul acestei săptămâni, Muzeul Naţional de Artă Contemporană Bucureşti se mută la Timişoara şi-i ”contaminează” pe copiii de aici cu iubirea pentru artă.

Irina Cangeopol va susţine sâmbătă, între orele 11 şi 13, la Kunsthalle Bega, un atelier gratuit de colaj și intervenție grafică pe hartă pentru cei mici, invitându-i să dea împreună cu ea o raită prin expoziția călătoare Puls 20, pentru a-și găsi inspirația de la artiștii contemporani ce au înnoit colecția MNAC în anul ce a trecut, în vederea realizării unei proprii călătorii imaginare, direct pe hartă, cu mijloace de transport, atât grafice cât și fotografice.

Capacitatea va fi de 15 participanţi cu vârsta de peste cinci ani, iar înscrierile se fac la [email protected], precizând vârsta și numele copiilor.

Irina Cangeopol este artist, profesor de artă și specialist în educație culturală prin arte vizuale, cu experiență în proiecte și programe destinate copiilor de toate vârstele. A coordonat proiectul de educație prin artă „Mișcare și culoare”, laureat al Galei Societății Civile 2018, la secțiunea Artă și Cultură.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns