Atac din PNL la adresa primarului Timișoarei. Absență importantă pentru Dominic Fritz

atac din pnl

Lucrurile nu sunt deloc roz între PNL și USR. După atacurile în cascadă venite dinspre USR, liberalii încep să riposteze. Acum, a fost rândul secretarului de stat Cătălin Iapă, care l-a taxat pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz, pentru că a lipsit de la o întâlnire importantă de la guvern:

”Primarul Timișoarei, Dominic Fritz,  a fost absent. Timișoara  a fost absentă astăzi. A avut loc, la Guvern, o întâlnire importantă a domnului prim-ministru Ludovic Orban cu primarii celor mai mari orașe din Romania. Nu știu dacă domnul primar al Timișoarei a știut de întâlnire, întâlnirea a fost organizată de Asociația Municipiilor din România, dar știu că primari USR au știut și au și fost prezenți, de exemplu noul primar USR al Bacăului a fost prezent și a și prezentat problemele cu care se confruntă orașul.

Iar dacă a știut, nu cred că poate spune că a avut atât de multe de rezolvat în Timișoara, atât timp cât au fost prezenți peste 15 primari de mari municipii, unii primari vechi, dar alții la primul mandat, printre care: Emil Boc – primar Cluj-Napoca, Mihai Chirica – primar Iași, Ion Lungu – primar Suceava, Olguța Vasilescu – primar Craiova, Florin Birta – primar Oradea, Călin Bibarț – primar Arad, Constantin Toma – primar Buzău, Lucian Viziteu – noul primar USR la Bacău, Robert Negoiță și Ciprian Ciucu – primari de sectoare în București. Am participat și eu la întâlnirea de la Palatul Victoria din partea Guvernului României, ca reprezentant al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației – un minister cheie pentru relația autorităților locale cu Guvernul, un minister care promovează și finanțează o serie de lucrări pentru comunitățiile locale.

Am auzit probleme punctuale expuse de domnii primari, dar din păcate, problemele Timișoarei nu s-au auzit astăzi în sala în care cele mai multe probleme își pot găsi rezolvare. Poate data viitoare”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Atac din PNL la adresa primarului Timișoarei. Absență importantă pentru Dominic Fritz

  1. Consilierii alesi in Consiliul Municipal trebuie sa se implice responsabil indiferent din ce partid sau formatiune provin evident in frunte cu primarul ales sau cules,acum trebuie trecut la munca nu stat la povesti;altfel Timisoara nu va progresa ! Cei rauvoitori daca sunt,sa plece unde vor.

  2. Cu Do nimic primar cred că ne am cam fraierit bine ,sper la parlamentare să ne cam lase usr+ de bla bla urile astea, am muscat-o amu, a 2 a oara Nu.

  3. Nu stiu daca „omil” a „nechezat” sau nu, dar stiu ca atunci cind la guvern se hotarasc lucruri importante pentru municipiile din Romania este o lipsa de profesionalism ( sunt un tip politicos) ca sa nu participi, mai ales ca au fost prezenti primari din tot spectrul politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *