ASU Politehnica şi-a luat un atacant din Liga I

Daniel Margarit

Deşi a început noul sezon fotbalistic, ASU Politehnica Timişoara continuă să se întărească. Trupa alb-violetă s-a înţeles cu prim-divizionara Pandurii Târgu Jiu pentru împrumutul lui Daniel Mărgărit, un atacant care în sezonul trecut a evoluat şi în eşalonul de elită pentru gorjeni.

Acesta a ajuns deja sub comanda lui Sorin Brîndescu şi poate fi o soluţie pentru următoarea partidă din campionat. Mărgărit va împlini 20 de ani în 30 august.

Un obişnuit al loturilor naţionale pe perioada junioratului, el vine după o stagiune reuşită, în care a luat contactul cu Liga I. Debutul său în elită s-a consemnat în 27 noiembrie 2015, într-un meci Pandurii Târgu Jiu – Concodria Chiajna, scor 2-0, în care l-a înlocuit, în minutul 85, pe Dan Nistor.

Daniel Mărgărit a evoluat de-a lungul sezonului precedent în special pentru echipa secundă a clubului oltean, fostă adversară a bănăţenilor în Liga a III-a. În ediţia 2015-2016, el a fost golgheterul celor de la Pandurii II, cu opt reuşite.

Sosirea lui Mărgărit confirmă relaţia bună de colaborare dintre ASU Politehnica Timişoara şi Pandurii Târgu Jiu, de unde a sosit în această vară şi mijlocaşul de creaţie Bogdan Dănăricu. Ambii fotbalişti au fost împrumutaţi pe Bega până la finalul sezonului în curs.

Despre Daniel Mărgărit, Sorin Brîndescu a spus, ieri, următoarele: „Încă nu pot să-mi dau cu părerea despre el, astăzi va face cu noi primul antrenament, îi vom vedea nivelul de pregătire şi valoarea fotbalistică”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *