GALERIE FOTO >> ASU Politehnica, revenire cu dreptul pe „Dan Păltinişanu”: 3-1 cu FC Hunedoara!

ASU Poli Hunedoara 1

Stadionul „Dan Păltinişanu” a fost readus la viaţă, marţi seară, de cei aproximativ opt mii de spectatori prezenţi în tribune la meciul dintre ASU Politehnica Timişoara şi FC Hunedoara.

Prima întâlnire organizată pe marele oval din sudul oraşului de către alb-violeţii din eşalonul al treilea s-a încheiat chiar cu victoria lor.

Scorul final a fost 3-1, la pauză conducând tot gazdele, cu 2-1. Marin (min. 12), Birău (min. 29) şi Gălan (min. 90) au semnat cele trei reuşite ale Politehnicii, pentru oaspeţi punctând Bozian (min. 22).

În primele minute ale reprizei secunde, galeria viola a pregătit un moment special, Peluza Sud colorându-se de la torţele aprinse de fidelii suporteri care au stat la baza proiectului iniţiat în urmă cu patru ani.

Tot în debutul părţii secunde, tribuna I a răspuns apelului ultraşilor din dreapta, cântând împreună celebrul cântec „Horto magiko”.

În teren, chiar dacă jocul nu a strălucit, formaţia pregătită de Sorin Brîndescu a obţinut un important succes ce o desprinde la patru lungimi de Metalurgistul Cugir în fruntea ierarhiei din C4.

ASU Politehnica Timişoara: Fişteag – Ştefanovici (Vucea ’53), Gălan, Todorov, Taub – Bilia – Birău, D. Codrea (Ţugui ’62), Marin, Ghinescu (Peter ’90) – Şulea.

Foto ADRIAN PÎCLIŞAN

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *