Astăzi începe o nouă ediţie a Festivalului Plai la Timișoara

incepe plai 1

Cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Plai, care începe în această seară la Muzeul Satului Bănățean, reuneşte peste 60 de prieteni cu proiecte noi și vechi, surprinzându-şi publicul şi cu un alt tip de amenajare a festivalului, şi cu o nouă intrare în incintă, pe lângă Grădina Zoologică.

CITEȘTE ȘI: Șoferi din Timiș fără permis la volan sau conducând după ce au băut zdravăn

„Astăzi, la ora 18, se deschid porțile pentru a face loc celei de-a a XIV- a ediții Plai, una care aduce multe schimbări. Vor transmite o parte din identitatea lor prin sunete Sonido Tupinamba, Nubyan Twist, Bebel Gilberto, iar noaptea va fi încheiată de Panjabi MC.

Zilele de sâmbătă și duminică ne aduc, începând cu ora 12, o mulțime de ateliere și activități pentru toate vârstele: de inginerie genetică, de ilustrație, de cioplit în lemn, de făcut coronițe din flori, de făcut cosmetice naturale, introducere către primii pași de kizomba. Vor fi degustări de vin, cafea și ciocolată, mâncare tradițională arabă și din Afganistan, alături de migranți și refugiați stabiliți în Timișoara, dar va exista pentru doritori şi posibilitatea unei experienţe de fine dining în curtea unei case muzeu.

Plai a mers mereu dincolo de muzică, aducând în față oameni, proiecte, inițiative care fac comunitățile noastre mai funcționale, incluzive și deschise. Pentru noi, agenda activităților din timpul zilei este sufletul festivalului, locul în care părinți, bunici, copii, tineri și adulți vin împreună și se expun experiențelor, în timp ce oameni extraordinari din organizații oferă dezinteresat, e locul unde se creează magie.

Mâine, de la ora 19, vor concerta, în ordine, Balkan Taksim, Amira Kheir, Red Baraat şi Bosq, urmând ca duminică, de la aceeaşi oră, să încânte publicul 47Soul, Orange Blosson şi Gili Yalo.

Abonamentul Festivalului PLAI poate fi cumpărat la prețul de 98 de lei, online pe www.plai.ro, şi fizic de la librăriile Cărtureşti. În perioada festivalului valoarea abonamentului este de 118 lei, iar biletele pentru o zi de festival pot fi achiziționate cu 78 de lei”, subliniază organizatorii manifestării puse la cale de voluntarii Centrului Cultural Plai, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, prin intermediul Casei de Cultură.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns