Astăzi e Poli – Dinamo! Fanii alb-violeţi, chemaţi în număr mare pe „Dan Păltinişanu”. Timişoara încă se mai poate salva!

poli dinamo 4

Poli Timișoara este obligată să câștige ultimele două meciuri din play-out pentru a fi sigură ca va juca barajul pentru rămânea în Liga 1. Primul meci al alb-violețilot este în această seară, pe Stadionul „Dan Păltinişanu, când, începând cu ora 20:45, elevii lui Adrian Neaga vor da piept cu Dinamo București, echipa de pe primul loc în play-out.

O victorie a poliştilor le-ar da încredere pentru meciul din ultima etapă, de pe terenul Chiajnei (unde vom fi doar „pe mâna noastră”), în timp ce un egal sau o înfrâgere cu Dinamo ar echivala cu diminuarea drastică a şanselor de rămânere în elita fotbalului românesc.

Din păcate, înaintea meciului de astăzi, Poli are probleme mari de lot. Fundașii Străuț, Haruț și Țigănașu sunt accidentați, indisponibili fiind și Popovici şi Maxi Oliva. Incert este și portarul Straton.

În ciuda acestor probleme și a situației din clasament, poliștii au mai departe încredere în șansele de salvare. ”Sunt încrezător că putem lua cele șase puncte și astfel să ne asigurăm participarea la baraj. Practic suntem la mâna noastră. Sunt problemele medicale din lot, nu este cea mai bună situație pentru Poli, dar trebuie să avem încredere că putem scoate aceste șase puncte”, a spus Răzvan Raț.

Antrenorul Adrian Neaga a afirmat că are încredere în jucătorii pe care îi pregătește: ”În momentul de față, moralul echipei este foarte bun. Din păcate, situația medicală este foarte complicată. Dar, așa cum le spun mereu băieților în vestiar, gladiatorii ori mor împreună, ori supraviețuiesc împreună. Cât privește pe Dinamo, mi-aș dori să vină cu toată echipa (…). Dar, mă interesează mai puțin cu ce garnitură vine Dinamo. Mă interesează ca băieții mei să fie concentrați luni, să aibă atitudine și să dea dovadă de caracter. Sunt minunați și cred că putem învinge pe Dinamo”.

„Acești băieți pe care îi antrenez vor arăta caracter luni. Sunt convins că Timișoara va avea echipă în prima ligă și în sezonul viitor!”, a conchis Neaga.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *