Asta da chimie: copiii stau cu mască, pe primar îl doare-n bască! (foto)

Asta da chimie: copiii stau cu mască, pe primar îl doare-n bască! (foto)

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, s-a aflat în mijlocul unor elevi de la o școală din oraș, ocazie cu care a constatat că au puncte comune: nu le place chimia!

”Am petrecut azi mai bine de o oră cu elevii de la Școala Gimnazială Nr. 6 Timișoara, la o discuție despre teme de educație civică și oraș. Cu parte dintre ei am descoperit puncte comune – nu ne place Chimia, dar jumătate dintre ei, pasionați de materie, sigur nu ne-au putut înțelege”, a transmis Dominic Fritz.

Ceea ce se dorea a fi o lovitură de imagine a căpătat însă o altă turnură chiar la examinarea fotografiilor postate de primar: toți copiii stau cu mască, în timp ce el nu are nici o îngrădire de acest fel!

CITEȘTE ȘI: Minele din Valea Jiului au ajuns la o producție de circa 1.000 de tone de cărbune pe zi

Momentul nu a fost trecut cu vederea de fostul primar Nicolae Robu, care a făcut următoarea postare:

”Priviți tupeu: zeci de copii puși să poarte mască – deși masca nu mai e obligatorie -, nu cumva să-l îmbolnăvească pe <marele> Fritz! El,<marele> Fritz, bineînțeles, fără mască!

P.S. Să fiu înțeles clar:
1. Eu consider că nu mai e cazul să chinuim copiii cu masca și nici adulții!
2. Dacă toți copiii sunt, totuși, cu mască, este sfidător ca primarul să fie în mijlocul lor fără! Deci: ori toți cu, ori toți fără!”

Asta da chimie: copiii stau cu mască, pe primar îl doare-n bască! (foto)

Potrivit unor surse, în cel mai recent sondaj efectuat de PNL, Nicolae Robu are un scor care a crescut ca benzina, în timp ce Dominic Fritz a intrat într-un Black Friday permanent.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns