Asfaltare „modernă”. Patru muncitori transportă apă de ploaie cu lopata şi roaba | VIDEO

muncitori galati

Câţiva muncitori de la o firmă de construcţii au fost filmaţi la Galaţi în timp ce golesc cu lopeţile o groapă plină cu apă de ploaie şi apoi o transportă cu o roabă până la prima gură de canalizare.

Operaţiunea inedită are un scop: la final, un utilaj va asfalta terenul şi va astupa groapa.

Un gălăţean a filmat o scenă cu câţiva muncitori de la o firmă de construcţii care golesc o groapă plină cu apă de ploaie.

În imaginile care ulterior au ajuns pe Facebook apar patru oameni care scot apa din groapă cu lopeţi şi apoi o transportă cu o roabă până la prima gură de canalizare.

Operaţiunea inedită are un scop: la final, un utilaj va asfalta terenul şi va astupa groapa pentru a construi o parcare.

Lucrarea s-a desfăşurat marţi, într-un cartier din oraşul Galaţi. Un gălăţean a filmat întreaga scenă de la geamul apartamentului său şi apoi a postat imaginile pe Facebook.

Filmarea a fost văzută şi de reprezentanţii Primăriei Galaţi, aceştia solicitând explicaţii firmei care construieşte parcarea.

„Dirigintele de şantier a spus că sunt lucrări care se fac empiric în astfel de situaţii. Groapa este prea mică şi nu există un utilaj care să scoată apa, de aceea s-a acţionat empiric”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Lucrarea care se face în cartierul gălăţean ar trebui să fie finalizată până la sfârşitul anului, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *