Asfalt nou pe drumul Deta – Opatița – Birda. Valoarea totală a lucrărilor depășește două milioane de euro

birda 5

Consiliul Județean Timiș a inaugurat, astăzi, lucrările de asfaltare a Drumului Județean 595C Deta – Opatița – Birda, în lungime de 7,7 km.

Prin această investiție, s-a realizat modernizarea infrastructurii, lățimea părții carosabile fiind prevăzută la 6,5 metri, cu acostamente de 2×0,75 metri.

În cadrul acestui proiect au mai fost realizate 32 de de racorduri cu drumurile și străzile laterale, toate accesele necesare la proprietăți, podețe laterale și podețe transversale, dispozitivele de scurgere a apelor (șanțuri noi de pământ și șanțuri betonate).

Pentru reglementarea circulației și siguranță în trafic, pe acest tronson al DJ 595C s-au executat lucrări de semnalizare rutieră verticală și orizontală prin intermediul indicatoarelor de circulație și al marcajelor pe partea carosabilă.
Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare a drumului județean 595C Deta – Opatița – Birda, este de 8.564.954,51 lei (fără TVA), fonduri asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș.

Obiectivul de investiții se găsește pe traseul drumului județean DJ 595C, care asigură legătura DN 59 (Deta) cu localitățile Opatița – Birda (DN 588).

Drumul DJ 595C se află în administrarea Consiliului Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Asfalt nou pe drumul Deta – Opatița – Birda. Valoarea totală a lucrărilor depășește două milioane de euro

  1. Bine spus: Asfalt NOU pe drumul Deta – Opatița – Birda … la anu va fi alt asfalt NOU si tot asa … si peste doi ani vor receptiona Hitias – Bacova …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *