Asfalt nou între două localități timișene

ionel 1

Consiliul Județean Timiș are în execuție lucrarea de investiții pentru asfaltarea DJ 693B între Iohanisfeld și racordul cu DN 59B – Ivanda, cu lungimea de 6,7 kilometri.

Drumul asigură legătura între localitățile Iohanisfeld (Ionel) și Ivanda.

Proiectul de asfaltare a drumului județean cuprinde mai multe categorii de lucrări, printre care terasamente și structură rutieră, podețe, asigurarea scurgerii apelor și evacuarea apelor de suprafață (șanțuri de pământ), amenajarea intersecțiilor cu drumurile laterale și semnalizare rutieră (borne indicatoare kilometrice, indicatoare de circulație montate pe stâlpi, marcaje rutiere).

CITEȘTE ȘI: Tupeu maxim la Timișoara. Un șofer s-a dus cu mașina în parc, apoi s-a așezat pe bancă, la umbră, pentru a bea un suc. Foto

„Lucrările sunt în plină desfășurare și se apropie de finalizare. Stadiul fizic al investiției este de aproape 90 la sută, iar constructorul are termen de finalizare a lucrărilor sfârșitul lunii iunie.

În prezent se execută amenajarea rigolelor de scurgere a apei pluviale, compactarea stratului final de piatră spartă și asfaltarea unor tronsoane.

Această investiție este importantă pentru locuitorii județului pentru că vom asigura o nouă legătură între localități pe un drum reabilitat și la standarde ridicate”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Valoarea totală a lucrărilor, conform contractului, este de 9.094.712,14 lei (inclusiv TVA), fonduri asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *