Asfalt nou, gata ciuruit!

asfalt timisoara

Asfaltarea străzilor pe timpul verii e o idee bună. Oraşul e mai gol, iar traficul mult mai redus decât în restul anului, astfel că şantierele provoacă mai puţin deranj decât dacă astfel de lucrări s-ar efectua în alte perioade.

Este posibil, de asemenea, ca asfaltarea Bulevardului Revoluţiei din Timişoara să fie tot o idee bună. Este vorba despre tronsonul dintre Bulevardul Ion C. Brătianu şi Podul Decebal, asfaltat în doar câteva zile, fapt tot lăudabil. Pentru că este vorba despre artera care trece chiar prin faţa redacţiei noastre, ne-am mirat un pic, deoarece vechiul asfalt nu era ciuruit.

Alţii sunt, însă, specialiştii, fiind posibil ca vechiul material să fi atins un anumit grad ridicat de uzură, fapt constatat de eminenţii experţi ai primăriei.

Partea bizară este, însă, că noul covor asfaltic e gata ciuruit! Prezintă, mai exact, nişte găuri – mai dese în zona Spitalului ORL – în care poţi băga pumnul.

Asta deocamdată, pentru că, dacă nu se remediază aceste supărătoare deficienţe, găurile vor deveni, cu timpul, mult mai încăpătoare. Chiar merită urmărită evoluţia lor.

Deşi ar fi mult mai indicată, desigur, dispariţia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *