Asalt la frontieră! Trei albanezi și un turc au încercat să intre ilegal în România

politia de frontiera 4

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga – I.T.P.F. Timişoara au depistat trei cetăţeni albanezi și un cetăţean turc care au încercat să intre ilegal în România, pe jos, pe la „frontiera verde”.

În data de 13.07.2019, în jurul orei 20.50, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au depistat, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, patru persoane care se deplasau, pe jos, dinspre granița cu Serbia spre interiorul ţării.

Imediat, poliţiştii de la graniţă au declanşat o acţiune specifică, persoanele în cauză fiind preluate şi conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

S-a stabilit că cei în cauză sunt trei cetăţeni albanezi, cu vârste cuprinse între 30 de ani și 36 de ani, şi un cetățean turc în vârstă de 21 de ani.
Aceștia au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România deoarece doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

Cele patru persoane au fost preluate de autoritățile de frontieră din statul vecin pentru continuarea cercetărilor, totodată fiind instituită măsura interzicerii intrării în țara noastră pe o perioadă de cinci ani.

Autorităţile continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *