Arsenal găsit în casa unui bărbat din Caraș-Severin, după ce acesta a mers la spital împușcat

Taur ucis. Poliţia îl caută pe cel care l-a împuşcat

Arsenal găsit în casa unui bărbat din Caraș-Severin, după ce acesta a mers la spital împușcat

O armă din al Doilea Război Mondial și muniție, dispozitive de ochire, o arbaletă, un aparat cu electroșocuri artizanal, precum și alte obiecte folosite la confecționarea armelor au fost ridicate din locuința unui bărbat din Cicolva Română, județul Caraș-Severin, după ce acesta s-a rănit.

Polițiști din Oravița au ridicat de la domiciliul unui bărbat de 60 de ani din comuna Ciclova Română mai multe arme deținute ilegal, una datând posibil din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. S-au mai ridicat muniție, dispozitive de ochire, o arbaletă, un aparat cu electroșocuri confecționat artizanal, precum și alte obiecte folosite la confecționarea armelor.

CITEȘTE ȘI: Accident de muncă mortal în Timiș. La 29 de ani, nu a mai putut fi salvat de medici

Toate acestea ar fi fost deținute de bărbat la domiciliu, într-o cameră asigurată cu măsuri de securitate improvizate, potrivit Poliției Arad.

Bărbatul s-a dat singur de gol, pentru că s-a rănit la cap cu una dintre arme și a mers la spitalul din Oravița.

„Polițiștii au fost sesizați de medicul de gardă al Spitalului Orășenesc Oravița despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o un bărbat de 60 de ani, care prezenta o plagă la nivelul capului, posibil produsă prin împușcare. Din verificările efectuate s-a stabilit că nu au existat conflicte sau neînțelegeri între bărbat și membri ai familiei sau alte persoane, la nivelul poliției nefiind înregistrate sesizări sau plângeri în legătură cu acesta. Ulterior, bărbatul a fost examinat de către medicul legist, iar în urma concluziilor medico-legale, nu s-a confirmat faptul că plaga ar fi fost produsă prin împușcare, bărbatul nefiind rănit grav și refuzând internarea”, transmite, marți, Poliția Caraș-Severin.

Tot acest arsenal, armele și muniția, precum și toate celelalte dispozitive și obiecte artizanale au fost ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

În cursul zilei de marți, bărbatul urmează să fie examinat de un medic specialist pentru demararea procedurii internării provizorii, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni medicale.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns