„Armonia” n-a durat nici măcar o lună

Inaugurate cu fast de Ziua Transportului Public și scoase în circulație din această lună, cele două tramvaie proaspăt reabilitate din Timișoara stau cuminți în depoul RATT.

Explicația oficială este că, în urma suspendării liniei 6, pe care circulau tramvaiele botezate „Armonia”, toate vagoanele au fost trimise în depou. Reabilitarea celor două vehicule a costat aproape un milion de euro și a durat peste un an.

Electroputere VFU Paşcani şi Astra Vagoane Călători Arad sunt firmele care au lucrat la modernizarea tramvaielor vechi de peste 40 de ani, de la care s-a păstrat doar șasiul, varianta nouă dispunând de încălzire individuală a scaunelor, climatizare, supraveghere video cu nouă camere, internet wireless și informare audio-video cu mijloace moderne.

Din păcate, de aceste facilități timișorenii s-au bucurat doar vreo două săptămâni, la ora actuală circulând tot cu vechiturile care scârțâie și miros urât.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Ion Bumbu 27 august 2015
Dom' Mechanic, orice sistem de detectare (in cazul ca exista, ceea ce eu ma indoiesc...) poate fi scos din functie sau reprogramat. Daca n-ar fi asa, ar fi de rasul curcilor. Motivele sunt altele, dar alea nu se publica in ziar... reabiltarea n-a avut succesul dorit si acum ... gata. Banii s-au dus, nimeni nu-i de vina, cunoastem...
Cara 19 august 2015
Și ce, nu pot circula pe alte trasee?