Armă de vânătoare și cartușe ridicate din locuința unui bărbat de 76 de ani! Vezi din ce localitate timișeană e bărbatul

Polițiștii  au depistat la locuința unui bărbat de 76 de ani, din localitatea Făget, o armă de vânătoare, cartușe confecționate artizanal și dispozitive utilizate la confecționarea acestora.

În baza unui plan de acțiune privind verificarea posesorilor de arme letale, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Făget, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul compartimentului Proximitate, au efectuat un control la domiciliul bărbatului de 76 de ani, bănuit de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, de unde au ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă de vânătoare, mai multe cartușe confecționate artizanal, dispozitive utilizate la confecționarea acestora, precum și 221 de tuburi de cartușe fără încărcătură, se arată în comunicatul de presă trimis de IPJ Timiș.

Totodată, procedându-se la verificarea permisului de armă a celui în cauză, s-a constatat că acesta are termenul de valabilitate expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

 

lugojonline.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns