Argint pentru România la Cupa Mondială de gimnastică artistică

Argint pentru România la Cupa Mondială de gimnastică artistică

Sportivul român Andrei Muntean s-a clasat pe locul al doilea în finala de la paralele, duminică, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Koper (Slovenia).

Muntean a fost notat cu 14,250 puncte, fiind devansat de ucraineanul Petro Pahniuk, 14,400 puncte. Pe locul al treilea s-a clasat maghiarul Krisztian Balazs, cu 14,100 puncte. Românul fusese al treilea în calificări, conform stiripesurse.ro.

În finala de la sărituri, Gabriel Burtănete a ocupat locul al cincilea, cu o medie de 14,425, după ce a fost notat cu 14,500 la prima săritură şi cu 14,000 la a doua. Fratele său Robert Burtănete a ocupat locul al optulea (ultimul), cu media de 13,700 (ambele sărituri au primit aceeaşi notă).

Victoria a revenit ucraineanului Igor Radivilov, cu 14,800 puncte, care a a fost urmat de britanicul Harry Hepworth, 14,525, şi de americanul Taylor Burkhart, 14,450 puncte.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanul Șerban Horga, convocat la naționala U16

În calificări, Gabriel fusese al doilea, iar Robert al nouălea.

Gimnaştii români au fost însoţiţi în Slovenia de antrenorii Marius Berbecar şi Remus Jivan, kinetoterapeutul Răzvan Spirescu şi arbitrul Ioan Balint.

Foto: sport.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *