Arest la domiciliu şi control la judiciar în cazul de mită de la morgă!

justitie 3

Aşa au hotărât magistraţii după ce au pus cap la cap probele strânse de lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie care au rezolvat cazul de mită de la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Caraş-Severin.

Asistentul Cristian H., de la Secţia de Anatomie Patologică din cadrul spitalului judeţean şi Mariana S., angajata unei firme de servicii funebre, cu punct de lucru în Reşiţa, au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, însă magistraţii au dispus măsura arestului la domiciliu, respectiv pe cea a controlului judiciar.

Cele două persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor efectuate de lucrătorii DGA, atât domiciliare, cât şi sediul firmei, respectiv, morga spitalului.

Potrivit procurorilor ar fi vorba despre 136 de acte materiale, de dare şi luare de mită în formă continuată, în care asistentul medical ar fi primit între 300 și 2.700 de lei, sume legate de atribuţiile sale de serviciu, pe care trebuia să le îndeplinească conform fişei postului. Prejudiciul total deepăşeşte 40.000 de lei.

argument-cs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *