Ardem gazul de pomană la E.On Energie

ardem gazul

De ceva vreme, E.On Energie a declanşat o campanie agresivă de racolare a clienţilor Enel, care nu mai doresc electricitate de la compania menţionată. Aşadar, pe lângă gaz, poţi lua şi curent de la respectiva companie. S-a ales metoda „din uşă în uşă”, mulţi timişoreni fiind miraţi de apariţia unor angajaţi ai companiei E.On, care le prezentau pretinse contracte avantajoase.

Printre facilităţile menţionate, se număra preţul mai convenabil şi modalitatea mai rapidă de încheiere a contractelor, ştiut fiind timpul pierdut la Enel pentru astfel de proceduri. Nu ar fi nimic rău în asta, dimpotrivă, este bine când apare concurenţa pe piaţă, însă ce să vezi? La E.On timpul de aşteptare este… muuuult mai mare ca la Enel.

Pentru a încheia un contract cu respectiva companie, timişorenii trebuie să ştie că le ia o zi de lucru pentru a reuşi să intre în contact cu unul dintre angajaţii E.On de la ghişee. Asta, în cazul în care te prezinţi la sediu la orele dimineţii, ca să iei bon de ordine şi să apuci să ajungi la rând până la închiderea programului.

Şi asta nu e totul. Dacă ai reuşit, în sfârşit, să intri în contact cu angajaţii companiei şi să completezi documentele necesare, eşti informat, apoi, că mai trebuie să vii o dată, cam peste o lună sau două, ca să semnezi şi contractul!

Aşadar, încă o zi pierdută, de data asta chiar mai neplăcută, pentru că este stabilită de E.On, când clientul poate că nu mai are resurse ca să ardă gazul de pomană. Bătaie de joc…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.